Translate

vrijdag 12 februari 2016

avonturier Efie

Op de "zentangle"club, hebben we een avonturier, dat is een boekje A6 formaat, waar we, met of zonder instructies van de eigenaar, vier bladzijde in mogen tekenen. We kunnen er telkens 6 weken over doen.  Zodra de boekjes bij de volgende "tangelaarster" zijn mogen we twee van onze creaties tonen op de club en op je blog.De afgelopen zes weken heb ik in de avonturier van Efie van Renkum gewerkt. Efie had ons helemaal vrijgelaten hoe we die bladzijde in wilde vullen, als we maar heel summier waren met kleur, zwart wit heeft haar voorkeur. Zodra echter de "gem-gekte" ook op onze club toesloeg maakte zij daar een uitzondering voor. Nou daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
Ik maakte voor haar een juweel met gems-stenen, achteraf heb ik precies haar lievelingen kleuren gebruikt, maar dat was puur toeval!



De tweede die ik wil tonen is weer een nieuw fenomeen in de "tanglewereld" de "spirotangle" Nou was ik vroeger als kind al dol op mijn spirograph, dus ook dat leek me wel wat. Op marktplaats precies dezelfde doos op de kop getikt als degene die ik als kind had. Het is nog knap lastig om die wonderlijke spirograph tekeningetjes over te laten lopen in je tangle werk maar het is super leuk om te doen. Ik vind de spirotangle echt om kleur vragen maar Efie wilde liever zwart wit, daar heb ik nog wat grijstinten en zilver aan toegevoegd en heb de tangle daarom ook de naam"50 tinten grijs" meegegeven!


1 opmerking: